“Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod.”
Toni Morrison, Nobel-díjas író

A Creative Comments licensz

A fenti piktogram a következőeket jelenti:

"Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd!
2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND 2.5 HU)

Magyarul:

A műveket szabadon
Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában.

Az alábbi feltételekkel: (magyarul, ha)

Nevezd meg!A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
Ne add el! — " [...] mármint a mintákat a saját nevedben. Amit a mintából elkészítesz, nyugodtan. Örömmel veszem, ha ezért támogatsz engem! (Legalább a blogom, lapjaim, csoportjaim ajánlásával és megosztásával, terjesztésével, a reklámjaimra kattintással.)
"Ne változtasd! [...]

Megjegyzések:

Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében, melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.
Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák."

Ezt a szöveget a Creative Comments oldaláról másoltam ide: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/, a dőlt betűs kiegészítés tőlem származik.

Rólam

Én Zsófi vagyok és üdv a kézimunkás blogomon!

A blog hosszasan szunnyadt egy ideig, 2016 óta igyekszem újjáéleszteni, egyensúlyozva a munka-hobbi-család háromszögben, sokszor el is veszve. De sok új élményem van, egy részét meg is tudom mutatni. A külalak változni fog még, bár ennek a metamorfózisnak egyelőre az elején jár.

Továbbra is foglalkozom a kötés, horgolás, hímzés, varrás, dobozkészítés rejtelmeivel. Ám miután felfedeztem a pinterestet, még pár kreatív ez+az felkeltette a figyelmemet. Ezeket is szeretném megmutatni. Jelenleg azon munkálkodom, hogy a hobbim nem csak hobbi legyen, hanem kézműves vállalkozás is. 

Kellemes böngészést, tanulást és gyakori elmélyülést kívánok. Ha átveszel egy ötletet, légy szíves, hagyj egy üzenetet! Küldhetsz képet is, a címet az oldalsávban megtalálod. :) Ha pedig megtetszett valami, írj nyugodtan, megbeszéljük!