“Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod.”
Toni Morrison, Nobel-díjas író

Rólam

Én Zsófi vagyok és üdv a kézimunkás blogomon!

A blog hosszasan szunnyadt egy ideig, 2016 óta igyekszem újjáéleszteni, egyensúlyozva a munka-hobbi-család háromszögben, sokszor el is veszve. De sok új élményem van, egy részét meg is tudom mutatni.

Továbbra is foglalkozom a kötés, horgolás, hímzés, varrás, dobozkészítés rejtelmeivel. Ám miután felfedeztem a pinterestet, még pár kreatív ez+az felkeltette a figyelmemet. Ezeket is szeretném megmutatni. Jelenleg azon munkálkodom, hogy a hobbim nem csak hobbi legyen, hanem kézműves vállalkozás is. 

Kellemes böngészést, tanulást és gyakori elmélyülést kívánok. Ha átveszel egy ötletet, légy szíves, hagyj egy üzenetet és mindenképpen oszd meg a posztomat! Tudom, hogy kicsit nehézkes a facebookra posztolnod, ezért az újabbaknál mindig megadom a poszt facebook linkjét, ha van a pinterest linket is és a ravelry-fiókomat is, amit - meglehetősen lassan ugyan - töltögetek felfelé. Küldhetsz képet is, a címet az oldalsávban megtalálod, a facebookon egyszerűbb, a ravelry-n még inkább, ide feljegyezheted a saját gondolataidat is egy-egy minta kapcsán! :) Ha pedig megtetszett valami, írj nyugodtan, megbeszéljük, gyorsan el tudom készíteni.

Már van honlapom, de még meglehetősen statikus, a gördülékenységet tanulom épp.

Az instagramon is megtalálsz. Igaz, most úgy tűnhet: levendula termesztéssel foglalkozom.